Τοποθέτηση ελαστικών

Χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα μηχανήματα ξεμοντάρουμε τα παλιά σας ελαστικά, ελέγχουμε τις ζάντες σας για πιθανά χτυπήματα, τοποθετούμε καινούργιες βαλβίδες και μοντάρουμε τα νέα σας ελαστικά σε χρόνο ντε-τε. Στη συνέχεια ζυγοσταθμίζουμε τον τροχό σας, ενώ έχετε τη δυνατότητα να ζυγοσταθμίσετε ξανά τα ελαστικά σας μετά από 1000 χιλιόμετρα δωρεάν. Τέλος ανακυκλώνουμε τα παλιά σας ελαστικά.

Τοποθέτηση ζαντών

Μέσα από ένα τεράστιο εύρος ζαντών που μπορείτε να διαλέξετε από τον εκθεσιακό μας χώρο ή από τους καταλόγους μας, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στο αυτοκίνητό σας και στις προτιμήσεις σας και να τη δείτε τοποθετημένη πάνω στο αυτοκίνητό σας.

Ζυγοστάθμιση

Τοποθετούμε τον τροχό του αυτοκίνητου σας στα ηλεκτρονικά-ψηφιακά μας μηχανήματα, τσεκάρουμε τις ζάντες σας για τυχών βλάβες, ελέγχουμε τα ελαστικά σας για τυχών φθορές και τέλος ζυγοσταθμίζουμε τον τροχό σας.

Τοποθέτηση αναρτήσεων

Κατά την προσέλευση σας στο κατάστημά μας, ελέγχουμε τη λειτουργία των αναρτήσεων σας καταγράφοντας τυχών βλάβες και προβλήματα. Αφού ολοκληρωθεί ο έλεγχος σας ενημερώνουμε για τα αποτελέσματα και σας προτείνουμε τις καλύτερες δυνατές ποιοτικά και οικονομικά λύσεις. Στη συνέχεια αντικαταστούμε τις παλιές σας αναρτήσεις με τις καινούργιες ενώ παράλληλα ελέγχουμε το εμπρόσθιο σύστημα για πιθανά προβλήματα. Ολοκληρώνοντας τις παραπάνω εργασίες ευθυγραμμίζουμε δωρεάν το όχημά σας.

Επισκευές-βαφές ζαντών

Σε συνεργασία με γνωστό συνεργείο επισκευής-βαφής ζαντών, επισκευάζουμε τις χτυπημένες ζάντες σας ή τις βάφουμε στην απόχρωση που επιθυμείτε.Επισκευές όλων των τύπων ελαστικών: Τα καρφιά και οι πρόκες δεν είναι πλέον πρόβλημα, καθώς με ένα απλό κόλλημα τα ελαστικά σας γίνονται σαν καινούργια.

Αλλαγή λαδιών

Στο κατάστημά μας έχετε τη δυνατότητα αλλαγής λαδιών, χρησιμοποιώντας επώνυμα και βάση προδιαγραφών κατασκευαστή λάδια.

Αλλαγή φρένων

Αντικαταστούμε τα φθαρμένα τακάκια του αυτοκινήτου σας με καινούργια επώνυμων εταιριών. Επιπλέον ελέγχουμε τους δίσκους των φρένων και προτείνουμε αν και εφόσον χρειάζονται αλλαγή τους.

Ευθυγράμμιση

Διαθέτοντας το πιο σύγχρονο τεχνολογικά εξελιγμένο μηχάνημα ευθυγράμμισης στην αγορά (Hunter), ελέγχουμε, ρυθμίζουμε και επισκευάζουμε οποιοδήποτε πρόβλημα έχει το αυτοκίνητό σας.

Δυνατότητα Αποθήκευσης Ελαστικών

Σας παρέχουμε τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε το δεύτερο ζευγάρι ελαστικών που έχετε στην κατοχή σας, όπως τα χειμερινά ελαστικά και ξανά χρησιμοποιήστε τα όταν έχετε ανάγκη.

 Μέγιστη απόδωση Ελαστικών

Αλλαγή ελαστικών στο μπροστινό και το πίσω μέρος του αυτοκινήτου μετά το πέρας 10.000- 12.000 χ.μ ώστε να υπάρξει η μέγιστη απόδοση στην κίνηση και την κάλυψη μεγαλύτερων χιλιομετρικών αποστάσεων.

COPYRIGHT ONLINETYRES.GR ALL RIGHTS RESERVED | ΑΝΑΠΑΥΣΕΩΣ 16, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τ: 2105721023

Loading...