- Η εταιρεία μας

Το 1988 μπήκαν οι βάσεις για τη δημιουργία της οικογενειακής επιχείρηση ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ. Αρχικό αντικείμενο της η εμπορία ελαστικών και ζαντών καθώς και το service τους. Δύο χρόνια αργότερα μπαίνει δυναμικά στο χώρο των αναρτήσεων και της βελτίωσης των αυτοκινήτων, παρέχοντας παράλληλα την αξιόπιστη τοποθέτηση τους.

Πλέον από το 2009 λειτουργούμε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.onlinetyres.gr, προσπαθώντας να προσφέρουμε μέσα από την πολυετή εμπειρία μας την καλύτερη εξυπηρέτηση και για τους ηλεκτρονικούς μας πελάτες.

Στο χώρο του συνεργείου μας θα βρείτε την καλύτερη εξυπηρέτηση καθώς και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, εξασφαλίζοντας στο αυτοκίνητό σας μια υψηλού επιπέδου υπηρεσία.

Παράλληλα, στον εκθεσιακό μας χώρο έχετε τη δυνατότητα να δείτε από κοντά όλα μας τα εμπορεύματα και να σας βοηθήσουμε να διαλέξετε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας!

Τέλος, ο χώρος αναμονής μας έχει σχεδιαστεί στα πρότυπα του Driver Hellas και θα σας εξασφαλίσει μια ευχάριστη εμπειρία όσο βρίσκεστε στο φυσικό μας κατάστημα.

Στοιχεία επιχείρησης:

Επωνυμία: Ηλιόπουλος Ιωάννης

ΑΦΜ: 031503552

ΔΟΥ: ΄Β Περιστερίου

Έδρα: Περιστέρι

Αριθμός ΓΕΜΗ: 002479401000