- Πολιτική επιτροφών

Στο onlinetyres.gr προσπαθούμε να είστε πάντα χαρούμενοι με τις αγορές σας. Για αυτό το λόγο παρέχουμε μια ευέλικτη πολιτική επιστροφών σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Έχετε το δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος που παραλάβατε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του, κατόπιν πρότερης συνεννόησης με το κατάστημά μας.

Η επιστροφή μπορεί να γίνει εάν το προϊόν που παραλάβατε είναι ελαττωματικό, είναι διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε.

Τα έξοδα αποστολής καλύπτονται από την επιχείρηση μας.

Σε περίπτωση επιστροφής το προϊόν οφείλει να είναι στην κατάσταση στην οποία παραδόθηκε, μαζί με όλα τα έγγραφα αγοράς που το συνόδευαν, καθώς και οποιαδήποτε άλλα έγγραφα, συσκευασίες και ταμπέλες.

Η αντικατάσταση ελαττωματικού προϊόντος γίνεται μόνο με ίδιο προϊόν.

Η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται με τους εξής τρόπους:

Ακύρωση χρέωσης της χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας εάν η πληρωμή έχει πραγματοποιηθεί με αυτό τον τρόπο

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό του καταναλωτή, εάν η πληρωμή έχει πραγματοποιηθεί με αυτό τον τρόπο

Με επιστροφή των χρημάτων στο λογαριασμό Paypal του καταναλωτή με τον οποίο πραγματοποίησε την αγορά, εάν η πληρωμή έχει πραγματοποιηθεί με αυτό τον τρόπο

Σε περίπτωση που παραληφθεί κατεστραμμένο ή ελλιπές προϊόν η εταιρεία μας έχει το δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση από τον καταναλωτή το ποσό της οποίας θα καθοριστεί από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το προϊόν. Στην παραπάνω περίπτωση η εταιρεία μας έχει το δικαίωμα μερικού ή ολικού συμψηφισμού έναντι του αγοραστή.