Οικονομία Καυσίμου D Πρόσφυση στο βρεγμένο B Θόρυβος db 72 Pirelli

PIRELLI 235/40R18 95Y XL MO P ZERO

144,00€ / τεμάχιο

Κατόπιν Παραγγελίας

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ελαστικό για γρήγορα αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων και μεσαία αμάξια με πολλά άλογα. Επιλογή πρώτης τοποθέτησης στα γρηγορότερα μοντέλα της αγοράς. Ασύμμετρη χάραξη πέλματος, κατάλληλο για σπορ οδήγηση.

ΑΨΟΓΟ ΦΡΕΝΑΡΙΣΜΑ ΣΤΙΣ ΥΨΗΛΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ: Τρεις συμπαγείς κεντρικές σειρές τακουνιών που προσφέρουν βελτιωμένη ακαμψία και άψογο φρενάρισμα ακόμα και σε υψηλές ταχύτητες. Σχεδίαση πέλματος σε σχήμα S που αποτρέπει την παραμόρφωση και προσφέρει καλύτερο φρενάρισμα.

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΥΨΗΛΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ: Ενισχυμένος εξωτερικός ώμος από άκαμπτα τακούνια για περισσότερη αντοχή στις στροφές και καλύτερη απόκριση στο τιμόνι στις υψηλές ταχύτητες.

ΑΨΟΓΟ ΦΡΕΝΑΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΒΡΕΓΜΕΝΟ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ: Τρεις φαρδιές αυλακώσεις για γρήγορη απομάκρυνση του νερού και απόλυτη ασφάλεια στο βρεγμένο οδόστρωμα.

ΕΙΔΙΚΗ ΣΗΜΑΝΣΗ MO: Ελαστικό που έχει κατασκευαστεί σε συνεργασία με τη Mercedes με σκοπό την άψογη εφαρμογή του ελαστικού σε οχήματα της συγκεκριμένης εταιρίας και βελτίωσης των επιδόσεων του αυτοκινήτου.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Πλάτος 235
Προφίλ 40
Διάμετρος 18
Οικονομία Καυσίμου D
Πρόσφυση στο βρεγμένο B
Θόρυβος db 72
Run Flat ΟΧΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ